Jeg har større sjanse for å bli valgt som president i USA, og jeg vil bli rik.

Jeg pleide å tro at det å være bankraner var en måte å bli rik og bli kjent på. Etter litt ettertanke bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle bli en veldig god bankraner. Jeg hater å ha på meg en maske. For noen år siden hadde jeg muligheten til å velge mellom visdom og utseende, akkurat som noen ville se på meg, ville jeg velge sistnevnte. Hva slags tull?

En annen måte å bli rik og berømt, i det minste slik jeg ser det, er å bli en av misjonærene på TV. Old boys på TV må være så rike; de snakker tross alt bare om penger, penger, penger. Når du hører på noen av dem, vil du tro at du lytter til en religiøs Donald Trump.

Slik finner du ledige jobber

En TV-misjonær tjente ingen penger, men til slutt tenkte jeg på problemene som var involvert, og jeg utelukket meg selv. Jeg kan ikke snakke om penger, penger, penger uke etter uke. Etter min mening er livet viktigere enn penger. Når du lytter til de fleste TV-misjonærer, kan han bare snakke om penger. Spesielt, send pengene mine til meg.

Jeg føler meg dårlig på TV og ber folk om å sende meg penger, og lover at Gud vil velsigne ham. Tross alt var jeg kristen, og i mer enn 50 år vet jeg ikke hva Bibelen sier. For å være en vellykket TV-misjonær må jeg strekke ut sannheten. I min alder er jeg ikke forberedt på å drive med den slags sport.

Tolkningen min vendte seg til politikk. Hvis jeg kan velges som senator, guvernør eller til og med president i USA, vil jeg være på vei til å bli rik og berømt. Jeg hørte noen politikere på TV, de snakket bare, snakket, snakket. Han snakket mye, øret mitt slo, og han snakket aldri om det. Jeg vet ikke at det er en gruppe mennesker som kan snakke om tålmodighet og snakke mindre. Jeg så at de brukte penger som om de ikke var deres. Vent litt! Det er ikke det. Egentlig er en del av pengene mine.

Jeg vil ikke være en bankraner, og jeg vil heller ikke være en TV-misjonær for å rane folks penger, spesielt jeg vil ikke være en politiker som tjener alles penger, men pengene sine.

På slutten av dagen tenkte jeg grundig over dette problemet og kom til at ingen av disse feltene er verdt å forfølge. Ser jeg, vil jeg avslutte livet mitt fordi jeg begynner å gjøre det.

Å se på TV er stramt, og noen politikere sier at hvis han blir valgt, vil han skape flere jobbmuligheter for folk. Jeg nikket og sovnet nesten, da pastors grådige elskerinne skremte meg med en kommentar. Noen ganger gjør hun noe slikt, vanligvis forbereder jeg meg aldri. Det er situasjonen.

Hva er bærekraftig utvikling?

“Du vet,” sa hun seriøst, “du bør stille til et politisk kontor. Du vil bli en god politiker.

Vel, dette gjør ting annerledes. Eller partneren min har kommet på en bedre ide. Jeg har kjent henne i så mange år, og hun har aldri savnet det, noe som noen ganger irriterer meg veldig. Eller kanskje det kom til meg at jeg ignorerte det i årevis. 

Smilet på ansiktet mitt traff veggene på hver side av rommet der jeg satt.

På den tiden gjorde jeg noe for å ødelegge auraen som ble til en natt. La meg snakke om det. Jeg har vært ektemann lenge nok til å innse at når mannen åpner munnen, vil ingenting godt komme ut.

“Så,” sa jeg arrogant, “du tror jeg vil være en god statsmann.

Så langt er alt bra. Hvis jeg bare slutter å gjøre det, vil det ikke forsvinne. Men nei, jeg må skyve konvolutten videre.

Hvorfor tror du jeg blir en god politiker?

Det er en ting du trenger å vite om kona mi. Uansett vondt, vil Qu Chengri fortelle sannheten, selv om det er meg.

For alle disse politikerne lovet de at de ville skape arbeidsplasser. Ingen av dem innfridde løftet. Men du, “Hun stoppet, det er litt for dramatisk, jeg liker det,” slår hun dette spørsmålet. Ingen skaper flere jobbmuligheter enn deg. Hvis du kan overføre disse ferdighetene til Washington, DC, kan du jobbe i et land.