Få de siste overskriftene fra Jagran Post. Jagran Post gir deg siste nyhetsoppdateringer på nett som Breaking News, Today News, National News, World News, Entertainment News som Bollywood eller Hollywood, Business News Updates, Siste Sports News og mange flere.

Verden vi lever i er nært forbundet.

Globaliseringen har gjort hele verden til en global landsby. En liten hendelse som skjer i et hjørne av verden kan påvirke hele verden. Derfor er det et behov i dagens verden å være klar over dagens nyheter. Men for å holde deg oppdatert med dagens nyheter trenger du også tid til å lese avisene eller se nyheter på TV, og fordi livsstilen som krever ledelse av folk i dag ikke gir dem luksusen til å bruke tid på å se på nyhetene. I en slik situasjon er overskriftene veldig viktige og praktiske. Man trenger ikke å lese hele nyheten, bare en liten snutt er tilstrekkelig for dem.

Folk har en rekke valg, noen er tiltrukket av politiske nyheter, noen foretrekker krimnyheter og andre liker å lese underholdningsnyheter. Aviser og TV-nyhetskanaler har alle slags nyhetsartikler og segmenter utformet på en måte som gir etter for lesernes og seernes interesser. Disse avisene og TV-nyhetskanalene har den ideelle kombinasjonen av harde og myke nyheter. Harde nyheter er seriøse nyheter som er ment for seriøs visning eller lesing, mens myke nyheter nettopp har blitt publisert til glede for leserne. Dette gjøres for å finne en balanse mellom seriøs kvotient og underholdning i nyhetene.

Tidligere var det begrensede muligheter å få nyheter fra.

Aviser har lange artikler skrevet i detalj, og fjernsyn og radio har en begrenset tid hvis du går glipp av sju-nyhetene, må du vente på ni-nyhetene. I disse dager har disse begrensningene blitt eliminert, teknologien har tilbudt menneskeheten ulike oppfinnelser som gjør det lettere for oss å få nyhetene enkelt. Telefonen har en app som gir deg oppdateringer om de siste nyhetene, og du trenger ikke engang å lese hele artikkelen, det er overskriftene som formidler hele hendelsen på én linje som svarer på alle “Wh”-spørsmålene. Denne teknologien har også gitt alle en datamaskin og internett. Dette er en kilde hvor du kan få nyhetene du ønsker når du klikker på mens du sitter komfortabelt på sofaen. I dag’ s Nyheter kan fås fra en rekke kilder, og disse kildene er svært fleksible og tilbyr deg det du trenger. Teknologi må ha hjulpet hele menneskeheten mye.