I de fleste tilfeller vil det bli stemt over donasjoner. Det er en reell politisk hovedstad. Hver kvalifiserte velger har bare én stemme. Overbevis dem om at målet er å bruke stemmene og kandidaturet ditt.

Hvordan skaffe midler som er nødvendige for å vinne?  En kandidat må skaffe nok penger til å virkelig vinne. Tid, press, drømmer, politikkdannelse, håndhilsing, dørklap og bønner på valgkvelden er det samme.

Krav til og behandling av listeforslag

Siden valget i 2000 har innsamlingsmetoder endret seg. Senator John McCain i Arizona brukte Internett for å skaffe penger kraftig for å vise det politiske samfunnet at virkningen av små donasjoner er like store eller like store som store donasjoner. Den største fordelen for små givere er tilfeldigheten til donasjonen. I de fleste tilfeller vil det bli stemt over donasjoner. Det er ekte politisk kapital. Hver kvalifiserte velger har bare én stemme.

Vi kan lære mye av musikerne som vandrer rundt prinsens nylige kreasjoner. Nylig endret han beregningen av platesalg i musikkbransjen alene. Hans forklaring er å ta med billettprisen for konserten i forestillingen hans, som er prisen på hans siste album. Fans fikk en nydelig konsert pluss et lys. Prince rangerte først på salget av den nyeste CDen. Ingen må komme inn i butikklokalene. Alle er vinnere.

Politiske partier

Det er nødvendig å nå ut til donorer med store dollar, inkludert valg over hele landet eller nasjonale valg, men den nye metoden vil gi seier til kreative kampanjer. Dagens utfordring er å finne strålende måter å oppnå flere mål på. Få økonomisk støtte fra velgere, få deres stemmer, og få deres hjelp til å snakke om kandidaturet ditt med venner og familie.

Jeg tror det er en Pay Pal® på nettstedet ditt, og håper at kontanter ikke er nok. Du må gi verdi og donasjoner. Hold deg lovlig og kreativ, og du vil oppnå suksess på lokalt og nasjonalt nivå.