Da jeg skrev denne artikkelen, forberedte den amerikanske kongressen seg for å gi litt lettelse til den amerikanske økonomien. Hvis jeg kan legge til side min normale kynisme, kan jeg overbevise meg selv om at konvergensen av de viktigste økonomiske synspunktene bør føre til en løsning som vil opprettholde USAs og verdens økonomi til markedet retter ut alt.

Sirkulær økonomi

Jeg har hørt mange forslag, men en av favorittene mine er at den amerikanske regjeringen “kjøper” 700 milliarder dårlig gjeld, men vil fortsette å gi garantier for gjeld (eller regninger opprettet for å betale tilbake gjeld) i fremtiden. Vanskeligheten er å være sikker på at den virkelige verdien av eiendelen er oppbrukt. Imidlertid forutsatt at et antall kan nås, kan disse “dårlige gjeldene” pakkes og selges, og den fremtidige verdien kan garanteres av den føderale regjeringen på en fremtidig forfallsdato. Det er situasjoner som ligner på Fdic.

Jeg vil gjøre dette mer enn noen løsning som krever at USA låner mer midler fra det internasjonale samfunnet (les oljelandene og Kina). Vi har allerede begynt å se implikasjonene av fremmede land som påvirker USAs politikk.

Leve av å reparere?

Det er rapporter andre steder om at USA er motvillige og straffer åpent Kinas menneskerettighetsspørsmål fordi han nylig lånte milliarder av dollar for å støtte det amerikanske markedet. Situasjonen i Darfur. Hvis USA motarbeider en regjering støttet av Kina for sterkt, vil den kinesiske regjeringen være “ulykkelig.” Det er mange mennesker som er mer kyniske enn jeg tror de konsulterte saudiene ved hvert trinn før Bush angrep Irak. Araberne investerte milliarder av dollar i USA, noe som gjorde at Kinas investering ser ut til å være spredt. Jeg hadde nylig denne samtalen med en klient jeg møtte gjennom Bluewater Partners.

Qu Sidous innflytelse blir beskrevet av meg. Jeg foreslår at hvis det er et hus som trenger renovering, og det ikke er penger til å utføre renoveringen, godtar jeg å betale regningen, og tror ikke jeg har rett til å snakke, hva vil skje med fremtiden for huset? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Regjeringen gjenvinner verdien av den pakkede papirvalutaen, eliminerer det presserende behovet for kapital og eliminerer behovet for å selge til verdens rike oljeland.