Jeg nølte med å dele det jeg sa, fordi jeg var bekymret for å gjøre dem til religiøse prekener eller politiske dilemmaer. Men på slutten bestemte jeg meg for å dele det uansett, for takket være president George W. Bush kan jeg fremdeles fritt uttrykke min tolkning og den måten jeg velger.

Syv ting du bør vite før du stemmer

Jeg anser meg selv som en kvinne med tro. Når jeg deltar aktivt i en fantastisk luthersk kirke, kan jeg ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe søndag morgen på. Men til tross for min religiøse tro er jeg et menneske, lett å komme på avveie, tar feil valg, og vel, menneske. Men det er min tro at jeg har opplevd øyeblikkene i livet mitt som har blitt japanske mennesker. Det er den fantastiske mirakuløse nåde som når meg.

Det er i denne sterke troen at jeg føler fred, enten jeg synger med kirkekoret mitt, kajakkpadler når tåken stiger opp fra vannet, alene i noen skoger med søte furutrær Vandring i Kina er fortsatt like enkelt som å leke med katten min Sophie. Jeg innså at jeg som amerikaner er heldig nok til å være fri til å nyte alt som et vakkert liv har å tilby.

Etter hvert som min fred og følelser vokste, vokste min åndelige modenhet mer og mer, selv om jeg ikke var perfekt. Da årene bak meg forlenget, syntes jeg å forstå hvordan Gud fungerer. Bevisene for hans arbeid kan imidlertid sees av hans folk. Jeg ønsket ikke å redusere alt dette til kristne guder; faktisk har guder fra alle religioner spesielle ting å dele med verden, og alle gjør det på sin unike måte. Men fordi jeg er kristen, er og vil det ikke være noen andre guder foran meg. Bare for å forstå, må jeg si dette:

Hvordan stemmer jeg?

Jeg bryr meg ikke om hva som skjer en skjebnesvangre valgkveld i 2000. Jeg bryr meg ikke om hva som teller, hvor mange ganger som telles, hva som teller og hvem som teller. Gjennom min egen tro og hvert gram tro i hjertet mitt, tror jeg at Gud tar vare på Amerika for sent. Han valgte den rette, til rett tid. Hvis andre blir valgt, kan vi ikke kjempe kriger. Det er et faktum. Ingen liker krig, uavhengig av om de har det store ansvaret for å erklære krig, eller faktisk kjemper sammen. Det er en stygg virksomhet. Men det er ikke slik at krigen er den alvorligste feilen i amerikansk historie; faktisk er den i verdenshistorien. Hvorfor? For å beskytte friheten i Guds skaperverk er aldri galt – ikke bare frihet i Amerika, men frihet i verden. Uansett hvilken gud man tilber, lover jeg at Gud vil at alle i sin skapelse skal rose sitt navn, uten å bekymre seg for tortur, fengsel, dødelig gass eller til og med død. Frihet fra frykt handler om denne krigen. På samme måte, på grunn av den overlegne militære makten til president Bush og vår, en av de verste fryktinitiatorene i verden, er deres makt begravet i et lite edderkopphull.

Men dette er bare begynnelsen. Vi kjemper mot et mer destruktivt, knust og hjerteskjærende ondskap enn vi har opplevd. Det er ikke en fiende som kan håndteres gjennom følsomhet og forhandlinger. Nei, en sjakke etter Yezuos metode vil ikke tilfredsstille denne fienden. Når jeg hadde klikket på Yezuos tilnærming, ville det ikke beskytte sikkerheten i landet vårt. George Bush vil. En stor klem fra terroristene er ikke på agendaen til vår president. For å redde USA fra frykt er det imidlertid å gjøre alt som er nødvendig for å sikre at det er riktig. Det ble gjort av en sterk, selvsikker og trofast leder. Denne personen liker å skape like mye som meg – sakte rennende elver, tette skoger, energiske kor, syngende salmer. Når jeg går nedover livsstien og nyter hvert dyrebare og frie øyeblikk, hviler sjelen min i glede og vet at jeg er den samme personen som elsker Gud og elsker Gud som vandrer i samme himmel Ja, og vil beskytte dem sterkt.